Leendő mérnökként bizonyára Te is tudod, hogy mennyire fontos a mindennapos teendők időzítése, a napirend tervezése. Fiatalként pedig valószínűleg nem lepődsz meg azon, hogy tanulást segítő naptár appok is léteznek már. Te használsz ilyet? Ha igen, a kommentben szívesen vesszük a tapasztalataidat. Ha nem, ajánlunk Neked kettőt.

Az egyik a MyStudyLife, a másik pedig az iStudiez. Mindkettő hasonló alapokra épít, mint egy időmenedzsment alkalmazás, de valahogy mégis másak. Talán mert a funkciók főként a tanuláshoz kapcsolódnak. Ilyen a MyStudyLife által kínált újszerű hatékonyságnövelő módszer. Az alkalmazás jelzi ugyanis, ha nem fejeztél be egy korábbi feladatot… Ez szerintünk hasznos. Ahogy az is, hogy ismétlő napokat időzít a vizsga előtti időszakra. Az alkalmazásokban lehetőséged van arra is, hogy a különféle előadások időpontja mellett azok helyszíneit is feltüntesd. És arra is, hogy a közelgő ZH-kra, órákra időben figyelmeztessen. Sőt, akár még az A-B hetek is könnyen kezelhetők velük, ha netán erre van szükséged. Mindkét alkalmazás képes arra, hogy az adatokat szinkronizálja a különböző eszközök között. És az is alapfunkció, hogy megjegyzéseket írj az egyes feladatok mellé. Sőt, az iStudiez még átlagot is számol a tanulmányi eredményeidből.

De ami talán a legjobb funkció, hogy minden otthoni teendő, házi feladat egy helyen van rögzítve. Így biztosan nem marad ki semmi, és még a vizsgára is időben fel tudsz készülni.

Már ha nem hagyod figyelmen kívül a jelzéseket.

Mindkét alkalmazás letölthető a Google Play-ből és az AppStore-ból is. Itt mutatjuk a termékek weboldalát is.

Szerintünk érdemes átpörgetni ezeket az appokat. Főleg ha mondjuk nálunk, az ELTE-n tanulsz mérnöknek. Hiszen itt biztosan sok teendőt kell rögzítened. Ráadásul mivel itt duális képzésben veszel részt, még a partner vállalatoktól is kapsz feladatokat.

Ha a képzésről többet tudnál meg, klikk ide. A fent bemutatott vagy azokhoz hasonló appokat pedig nézegesd meg! Sokat segíthetnek.